d2cc

Er du i en situation hvor du gerne vil ud og rejse og gerne vil have hunden med dig?
Denne artikel vil give dig en indsigt i hvad du skal være opmærksom på, når du skal ud og flyve med din hund.

Har dit kæledyr det rette temperament at flyve?

Selv hvis dit kæledyr er fysisk robust, betyder det ikke at flyveturen er et godt valg.
Flyrejser kan være stressende for kæledyr, og det er vigtigt at sikre, at de har et temperament, der fungerer godt med forandringer. På et fly er der masser af underlige lyde. Højden ændrer sig, trykket ændrer sig, deres ører popper, det er højt, og deres ører er meget mere følsomme end vores.

Tips til at tage en hund i et fly

Hvis du har besluttet at flyve med dit kæledyr er den rigtige beslutning for dig og dit kæledyr så er der her nogle tip, som vores eksperter anbefaler til rejser, hvor du skal have hund i fly.

Hvis du tværtimod har besluttede dig, at flyveturen ikke er for dig og din hund, så kan du læse mere om hunde og bilferie ved at klikke ind på linket Bullerbox

1. Kontroller dit flyselskabs regler og forskrifter

Flyselskaber har forskellige regler, hvad angår hunderacer, de tillader på flyvninger, hvor meget forhåndsvarsel, de kræver, hvilken størrelse kæledyrsbur du har brug for osv. Sørg for, at du har læst op på dit flyselskabs kæledyrskrav i god tid før din rejse.

  1. Gør dit kæledyr godt tilpas med deres beholder/transport
    Forvent ikke, at dit kæledyr straks vil elske deres bur. Giv god tid før turen til at introducere det for dem og gøre det til et sted, de kan lide. Lok dem ind og give dem masser af godbidder, legetøj, nus og kløen og andre positive ting, mens den er i dens bærer, og du er hjemme.
    Dette vil gøre flyveturen lettere. 

3. Udmat dit kæledyr to dage i forvejen

I dagene op til din tur kan du prøve at forlænge dine vandreture eller løbe sammen. Prøv at øge aktivitetsniveauet i 48 timer på forhånd, så når dit kæledyr skal være i kabinen eller i last, vil de være mere tilbøjelige til ikke at blive stresset, og i stedet hvile eller sove.

Jeg håber denne artikel har hjulpet dig en smule, hvis du vil vide mere så kan du læs mere om det her.