d2cc

I denne artikel vil du blive klogere på, hvad du skal gøre, når du pakker el-cigaretten til ferien. Hvilken model er god at have med, og hvilke regler og forhold skal du være opmærksom på inden afrejse? Læs videre i artiklen og bliv godt forberedt til rejsen.

Huskeliste

Joyetech

Det er et kinesisk mærke, som har utrolig meget at byde på. Joyetech står for “Joy Life With E Tech”, og det fornemmes tydeligt med deres modeller. Der er her tale om en af de førende, mest innovative producenter på markedet. Med Joyetech får du blandt andet en el-cigaret der er selvbeskyttende overfor kortslutning. Derudover slukker batteriet også af sig selv, hvis voltniveauet er for lavt. Modellerne har også en justerbarluftstrømning, hvilket sikrer batteriet fra overophedning.

Huskelisten til når du skal pakke

Når du så har anskaffet dig en el-cigaret og skal have den med, skal du huske at pakke et ekstra sæt. Med det menes der at du bør pakke ekstra væske, da det ikke altid er til at skaffe i udlandet. Derudover bør du også pakke ekstra batterier og coils, da det vil være rart at kunne udskifte, hvis det skulle blive nødvendigt. Til sidst er der opladeren. Husk at tjekke om du har brug for en adapter til at oplade din el-cigaret.

Vær opmærksom på klimaet

Det er ikke helt ligegyldigt hvilket klima du befinder dig i, når det kommer til din el-cigaret. I Danmark har vi et ret mildt klima, så der tænker vi ikke over det, men i andre lande, med markant højere eller lavere temperatur, skal du være opmærksom. Rejser du fx sydpå, skal du ikke lade din el-cigaret ligge udenfor i solen. Den høje temperatur kan nemlig få el-cigarettens batteri til at overophede og eksplodere. Andre konsekvenser er at væsken “smelter” og bliver mere flydende, hvilket kan resultere i at du får væske i munden.

Modsat er der også ting du skal tænke på i de kolde omgivelser. Også her vil du opleve at både væske og batteri bliver påvirket. Væsken vil blive tykkere og det vil derfor være sværere at dampe ordentligt. Ligeledes vil batteriet have svært ved at holde sig kørende, hvilket kan forkorte batteritiden.

Verdenskort

Læs op på hvad de forskellige lande tillader

Det er ikke alle lande der tillader el-cigaretter eller nikotin i e-væsken, og det skal du som forbruger vide, da du ellers kan havne i en uheldig situation. De fleste europæiske lande tillader e-cigaretter, men i eksempelvis Norge må der ikke være nikotin i væsken. Hvilket held at man så godt kan vælge e-væske uden nikotin.

I store dele af Sydamerika og Indonesien er det helt forbudt at bruge el-cigaretter, og derfor anbefales det at du lader den ligge derhjemme.