d2cc

USA har altid fascineret og draget. Måske ligger det helt tilbage fra dengang, man migrerede til det store land mod vest med de mange muligheder. Måske er det tanken om det store land med de uoverskuelige vidder, den farverige kultur og de store forskelle. Uanset, så er de forenede amerikanske stater med garanti et besøg værd, for dig som søger eventyr af en særlig kaliber. Landet nærmest skriger på at blive udforsket i bil. Sørg dog for at have godt styr på dine destinationer inden afrejse. Læs med her om nogle af de fantastiske byer, som Amerika har at byde på.

New York mød øst

Pulserende og larmende – New York vil feje benene væk under dig og med garanti fascinere. Her møder du det polerede og rå i en skøn forening. Ikke mange amerikanere har økonomien til at bo på selve Manhattan og alligevel er det et så ægte sted at bevæge sig rundt. Mød snaskede cafeer og dyre restauranter side om side. Besøg Brooklyn og oplev en råhed, som vi i Danmark ikke rigtig kan forhold os til. New York er et must for alle besøgende i USA. Fortab dig selv på de store museer, gå i teateret, oplev shopping som aldrig før og lad dig betage af bygningerne, som rager lige op i himlen.

Miami i Caribiens baghave

En afslappet stemning med tydelige bånd til en caribisk livsførelse, hvor tempo og nydelse går hånd i hånd. I Miami finder du tropisk varme, smukke strande og en farvestrålende kultur. Her drømmer mange amerikanere om at pensionere sig og måske er det derfor, at dyre ældreboliger er skudt op i Miamis pæne forstæder. Alligevel er her pulserende og spændende. Du finder et frisind og en kultur, som er helt unik for byen.

Miami

Nashville midt i Goods own country

Countrymusikkens højborg har en masse at byde på. Blandt andet en madkultur, som du bør give dig selv lov til at opleve. Her er USA’s historie stadig levende og racediskussionen lever på trods af fordums dumhed. I Nashville kan du virkelig støde på countrymusik og en kultur, som du forestiller dig det skal være, når du bevæger dig tværs over USA. Husk at besøge de små forstæder uden for byen. Her lever musikken og kulturen i bedste velgående.

San Francisco en smeltedigel mod vest

Frisind, smuk arkitektur, middelhavsklima og fantastisk mad. San Fransisco er et besøg værd for alle, som elsker at opleve en kulturs bredde. Her får du en af de smukkeste byer i Amerika og et sted, som har tiltrukket mennesker fra mange forskellige kulturer. Det har resulteret i en spændende by, som du bør opleve om ikke andet for at se den ikoniske røde Golden Gate Bridge.

Få råd til dit amerikanske eventyr

Økonomi skal ikke være et problem inden en eventuel afrejse. Klik dig videre her og læs om Spargo Finans. Din mulighed for at låne til de store oplevelser. Lad ikke økonomi være den afgørende grund til at du ikke kommer afsted på livets store eventyr.

NYC