d2cc

Hvis ikke du har booket din sommerferie, kan du med fordel gå i gang med planlægningen allerede nu. Jo tidligere du kommer i gang med at planlægge din sommerferie, jo større sandsynlighed er der for at din ferie bliver lige netop som du vil have den. Hvert eneste år hører man historier om danskere der var for sent ude i forbindelse med planlægning og booking af sommerferien, og derfor blev tvunget til at prioritere hvilke ferieoplevelser de helst ville have. Ved at bestille sommerferien i god tid, kan man være sikker på at få plads på de eventuelle ture man ønsker at komme på i løbet af ferien.

Nogle typer af rejser er desuden så populære blandt danskerne, at de bliver fuldt booket meget hurtigt. I sådanne tilfælde er det altså en god ide at være tidligt ude, så man er sikker på at kunne komme på den rejse man ønsker sig. En af de typer af rejser som står højt på mange danskeres ønskelister er safarirejser. Hvis du kunne tænke dig at tage på safari i Afrikas smukke natur til sommer, er det af den grund en god ide at bestille din rejse allerede nu.

På safari oplever man naturen helt anderledes

Det er bestemt ikke uden grund at så mange danskere ønsker sig at tage på safari. I Afrika findes der en helt utrolig og unik natur. Både landskabet og de dyr og planter der bor i disse landskaber er lige til at tabe kæben over. Når man er på safari i Afrika har man muligheden for at se de dyr vi normalt kun ser i indhegninger i zoologisk have i deres naturlige omgivelser. Man kan for eksempel være heldig at se en giraf bruge dens lange tunge til at spise blade fra et akacietræ, en nilkrokodille ligge på lur i vandoverfladen eller en flok løver ligge og dase i skyggen.

Safari er for hele familien

At tage på safari i Afrika er specielt populært blandt børnefamilier. Her får børnene muligheden for at møde dyrene fra billedbøgerne helt tæt på. Samtidigt kan de lære noget om dyrene, og om hvorfor det er vigtigt at vi passer på dem. Kort sagt byder Afrika på et kæmpe udvalg af vidt forskellige naturoplevelser, og vælger man at tage på safari i Afrika kan man være sikker på at man vender hjem med kufferten fuld af gode minder og oplevelser for livet.

Skal du inspireres , kan du overveje at spise noget afrikansk mad og det kan du gøre ved at finde inspiration til opskrifter her.