d2cc

Hvis du elsker at rejse, kender du sikkert lysten til at være på farten hele tiden. Måske er det efterhånden sådan, at du slet ikke trives med den samme trummerum hver dag, hvor du står op, tager på arbejde, tager hjem, og så starter det hele ellers forfra igen og igen. Så kender du nok til drømmen om bryde med de kedelige mønstre og opleve noget andet. Og det er faktisk muligt! Du kan nemlig godt forene drømmen om at være på farten med hverdagslivet; det kræver bare, at du tænker i alternativer.

Antikke møbler

Bliv sælger af brugte sager

Genbrug er super moderne, og det kan du altså sagtens benytte dig af. Der er nemlig masser af muligheder rundt omkring i Danmark for at købe brugte ting og sælge dem videre. Her er det især retro og antikviteter, der er i høj kurs, så du skal lige have et god øje for den slags. Hvis det er tilfældet, kan du komme rigtig langt, og der er også god mulighed for at rejse i udlandet, hvor du kan finde mange spændende ting, som ikke findes herhjemme.

Det er meget forskelligt, hvor du kan finde varer, du kan sælge videre. Nogle steder findes der genbrugsbutikker, som sælger for eksempel møbler og tøj billigt, og hvis du kan vælge det rigtige ud, kan du sælge det videre for meget mere. Der er også forskellige virksomheder, som tilbyder at tømme dødsbo. Hvis du kan få en forbindelse til nogle af dem, vil der ligeledes ofte være gode muligheder for at opkøbe nogle ting, du kan sælge videre selv.

Yogahold

Bliv instruktør i…

Måske har du en fritidsinteresse, du er rigtig god til. Hvis det er tilfældet, kan det blive din mulighed for at komme rundt omkring via dit arbejdsliv. Der er nemlig god mulighed for at lave pop-up-kurser, både i Danmark og udlandet. Det handler simpelthen bare om at markedsføre dine evner rigtigt. Så hvis du for eksempel er mega god til at danske, så lav et danseseminar, folk kan tilmelde sig til, som strækker sig over et par uger. Når først du har afsluttet de første par stykker med succes, begynder du at opbygge et godt rygte, og så bliver det lettere og lettere at tiltrække kunder.

Generelt er der mange, som er interesserede i at prøve nye ting, så hvis du er klar til lære fra dig, vil der ofte være nogen, som er villige til at lære. Derfor er det bare på med dine yogabukser, så du kan komme i gang med at rejse landet – og verden – tyndt.