d2cc

Kenya er et land, der er placeret i Østafrika. Indtil 1919 hed det dog Britisk Østafrika, da det førhen var en engelsk koloni. Dog blev landet først uafhængigt fra Storbritannien i slutningen af 1963.

Kenya er et ganske stort land og har næsten 34 millioner indbyggere. Turisme er en stor del af landets økonomi. Turisterne kommer primært fra Tyskland og Storbritannien, men der kommer mennesker fra hele verden for at besøge det afrikanske land.

Oplev naturen i Kenya

Netop Kenyas natur er en af de ting, der tiltrækker flest turister. Landet har nemlig mange forskellige naturområder, der gør, at det er enormt spændende og rejse rundt og tage på opdagelse. Man kan nemlig opleve mange forskellige former for både naturområder og dyr.

Man kan f.eks. tage til Masai Mara, der er et af de mest kendte og besøge safariområder i landet. I Masai Mara kan man opleve både løver, geparder, gazeller, sjakaler, zebraer og mange flere forskellige dyr. Man kan derfor bruge flere dage her, så man kan opleve alle de forskellige dyr. Man kan også vælge at besøge Buffalo Springs og Samburu, der også er safariområder, hvor man har en unik mulighed for at opleve fantastisk dyreliv og de omkringværende bjerge.

I landet kan man også opleve fantastiske skove og smukke dale, man skal derfor bare stå tidligt op, hoppe i vandrestøvlerne og så tage på tur rundt i den flotte natur. Hvis man er mere til strand og afslapning, er der også rig mulighed for dette. Der er nemlig et utal af fantastiske strande, hvor man kan tage en velfortjent pause, indånde den friske luft og nyde varmen.

Der er forskellige seværdigheder i Kenya

Selvom de største seværdigheder i Kenya, er naturen og dyrene, er der alligevel mange andre ting, man kan opleve. Man kan f.eks. tage en tur til Fort Jesus Museum eller Nairobi National Museum. Her kan man opleve landet på en helt anden måde, og man kan få et indblik i landets historie.

Hvis man har taget turen til Kenya, skal man næsten besøge Nairobi, der er Kenyas hovedstad. Ikke nok med at Nairobi huser de fleste safarirejser og nationalparker, er der også meget andet at opleve. Man kan måske besøge elefantbørnehjemmet, der tager sig af forældreløse elefanter og næsehornsunger, så de kan blive klar til at komme ud i naturen igen. Som dansker kan det være interessant at besøge Karen Blixens Farm. Der er altså mange muligheder.

Har du kæledyr kan det også være en god idé at sørge for at de har noget godt at hygge sig med mens du er i Kenya. Eksempelvis kan du se dette link om hvilke muligheder der er for at forkæle din hund mens du er væk.