d2cc

Sommeren er ved at nærme sig og du har måske allerede bestemt dig for, hvor du skal hen på ferie i år. Men måske har du ikke fundet feriestedet endnu eller også leder du efter et sted at tage hen senere på året, hvor vejret begynder at blive gråt og fugtigt. Uanset hvor du står henne i ferieplanlægningen, så er Marmaris i hvert fald et sted, der er værd at overveje at tage hen.

Marmaris befinder sig i det sydlige Tyrkiet og er det perfekte sted at tage på ferie, hvad enten man er til solrig badeferie eller et eventyr op i bjergene. Byen byder på mange spændende attraktioner med gammel historie i form af Marmaris slottet og Nimara grotten ved havnen. Selve havnen er utrolig smuk og ideel for en lille spadseretur en varm sommeraften.

Hvis du har børnene med, kunne i jo også tage hen til delfinparken eller det lokale vandland. Og selvfølgelig skal i da lige tage et smut forbi et traditionalt tyrkisk bad, nu hvor i trods alt er i Tyrkiet.

tyrkiet

Meget af selve byen er ny, da den er bygget for den nylige interesse fra turisterne, og bygningerne er derfor i god stand og høj kvalitet.

Det nærliggende lokalområde byder også på mange spændende oplevelser. Du og familien kan for eksempel tage på Jeep safara rundt om i bjergene og de nærliggende byer eller tage et smut forbi de varme kilder i Pamukkale.

Marmaris er et dejligt sted, hvor du rigtig har mulighed for at slappe af, før du vender tilbage til dagligdagens stress og ræs derhjeme.

 

Hvordan får du så råd til Marmaris?

Selvom Marmaris ikke er det dyreste sted i verdenen, så kan en ferie i udlandet godt gå hen og gøre lidt ondt i pengepungen. Pengene ryger hurtigt, når man går og hygger sig et nyt sted man aldrig har været før. Heldigvis er der gode muligheder for at låne penge online i dag – også selvom man står i RKI. Alle har ret til en god ferie sydpå uanset deres økonomiske situation og her kan du låne penge helt uden garanti.

Så lån penge i dag, hvis du har brug for det, og glæd dig til din ferie sydpå til Marmaris! Det bliver en oplevelse du aldrig vil glemme.

havn