d2cc

En fodboldrejse er den ultimative ferieform for dig, som er inkarneret fodboldfan, og som er vild med at se kampe både live og på skærmen. 

Der er mange måder at tage på fodboldrejse på – nogle vælger rejser, der inkluderer en mindre hær af kampe, hvor andre rejser til en specifik destination for at se en helt specifik kamp. Du kan både planlægge selv eller alliere dig med et rejseselskab i processen. Vi guider dig her til at finde den løsning, der passer bedst til netop dig.

Et stort stadium

Vær ude i god tid

Hvis du tidligere har set en kamp live på stadion, så er du allerede fuldt ud bekendt med dette råd. Du skal være ude i god tid for at få billetter til de bedste kampe – og det vil jo netop typisk være de bedste kampe, som du ville gå efter, når du nu alligevel skal rejse langt efter den.

Sørg derfor for at holde øje med holdplanen, herunder tidspunktet for frigivelse af billetter, så du har en chance for at skaffe billetter til de allerfedeste kampe. 

Der er rift om pladserne, og selvom der kan være mange mennesker på et stadion, så går en del af billetterne til sponsorater og VIP’s, mens den resterende del af billetterne deles op i henholdsvis de fans, der holder med det ene hold, og de fans, der holder med det andet hold. Der er derfor faktisk ikke helt så mange billetter, som man skulle tro.

Planlæg selv

Du kan sagtens selv planlægge en fodboldrejse, uden at det koster det hvide ud af øjnene. Du skal allerførst beslutte dig for, hvilket hold du gerne vil se, og hvilken kamp du er mest interesseret i. Det er her, at det er en fordel at være ude i god tid, så du kan få billetter til slutrundekampene.

Men der er jo også en række andre forhold, der skal på plads, herunder fly, overnatning, transport til stadion og så videre. Derudover kan der være en masse andre kampe, du måske også gerne vil ind og se, og måske skal du i den forbindelse endda rejse mellem flere forskellige byer eller lande. Her kan det være en stor fordel at booke turen gennem et rejsebureau.

vand

Køb en pakkerejse

Et rejsebureau kan hjælpe dig med alle de praktiske foranstaltninger, så du i stedet kan læne dig tilbage, velvidende at nogle har arrangeret hele turen for dig. Her får du både fly, overnatning og transport mellem de forskellige fodboldkampe arrangeret på forhånd – og det er uden, at det koster en bondegård. 

Rejsebureauerne kan nemlig få nogle helt andre priser på deres løsninger, og de kan derfor servere nogle relativt billige løsninger til jer. Det er særligt en fordel, hvis I gerne vil se mere end en enkelt kamp, og hvor I eventuelt skal rejse fra by til by eller land til land. Her kan du føle dig mere sikker på, at alt går, som det skal – og så er der nogle andre, der har sørget for at skaffe de gode billetter til jer.