d2cc

Om du så drømmer om en rejse til de varme lande, eller langt op nordpå, så er realiteten den at ferie koster penge. Selv hvis du blot drømmer om en lækker køretur rundt på Nord Fyn, så skal der alligevel ligges penge til siden til benzin, eventuel overnatning og selvfølgelig masser af is. Om vinteren er det julen der slider på pengepungen, og om sommeren er det ferien der gør nøjagtig det samme.

Alligevel er der flere tusinde danskere der hvert år pakker taskerne og gør sig klar til en velfortjent omgang ferie afslapning. Men hvordan er de sluppet afsted med at få råd til det?

Det er selvfølgelig individuelt, men i nedenstående artikel kan du finde nogle gode bud på hvordan kan man gå lidt ekstra ind på kontoen til når ferieugerne banker på døren.

rejse_strand

Der er intet svagt i at låne

For nogen kan det være et nederlag at se sig nødsaget til at låne penge til den ekstra forkælelse. Men det er vigtigt at huske på, at der er ingen skam i dette. Vi har alle sammen brug for lidt ekstra hjælp i ny og næ, og det gælder også økonomisk.

Har du det dog stadig svært med at spørge om hjælp ansigt til ansigt, så kan du på hjemmeside som Broges.dk se eksempler på banker der tilbyder kviklån. Dvs. lån du kan tage over nettet, hvis ansøgninger du oftest får svar på allerede indenfor nogle få minutter. Er det derfor lige op over at du skal kunne betale for måske en sommerfestivals billet el.lign., så kan et kviklån være en god mulighed for at få penge hurtigt ind på kontoen.

Du kan komme langt med et budget

Det er rigtigt nok den kedelige vej til penge på kontoen, men at lægge et budget og tænke langsigtet i forhold til din økonomi, er en næsten 100% risikofri måde at få hævet cifrene på din konto.

Ved at ligge dine måneders udgifter ud på en overskuelig måde, er det også nemmere at vælge til og fra hvilke ting du vælger at prioritere den kommende måned. Det kan være det pludselig går op for dig at du har betalt en masse penge for en service du faktisk ikke rigtig bruger, og ved at prioritere denne fra, vil der ikke gå mange måneder før du har fået penge nok til en rigtig fed ferie.

Små økonomiske fejltrin som denne er svære at få øje på, hvis ikke du ligger et budget. Så selvom det bliver en kedelig og lang eftermiddag der kan komme til at gå med det, vil det på længere sigt spare både dig og din pengepung en masse kvaler.

Og mens du sidder der og drukner i besværlige regnestykker, kan du drømme om alle de fede steder du kan tage hen på ferie med de penge du sparer ved at lægge et budget.

spar_op_budget